Horecamanager

  • Location Happy Italy Arnhem
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Horecamanager

  • Location Happy Italy Arnhem
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren horeca manager en coach

Gastgericht en een teamspeler

Enthousiast, operationeel en sociaal

Je krijgt:

Een salaris tussen € 2.918,- en € 3.485,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Goede werk/ privébalans

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Jij weet hoe je onze gasten en medewerkers Happy maakt

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het managen van je restaurant én je mensen. Je weet waar Happy Italy voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

Wat ga jij
doen?

Als Horecamanager in ons restaurant ben je eindverantwoordelijke en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Jij houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Als Restaurant- Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met iedereen.

Natuurlijk moeten er ook operationele zaken geregeld worden. Je waakt over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en heb je ervaring mee. Verder hou je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPi’s. Je bent samen met je MT altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de Regiomanager met wie je kan sparren.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema