Chef-Kok

  • Location Loetje Amsterdam de Pijp
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Chef-Kok

  • Location Loetje Amsterdam de Pijp
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren Chef-Kok

Een echte manager, je hebt ervaring in het aansturen van een grote keukenbrigade

Een teamspeler, je werkt graag samen en bent goed in het coachen van een team

Je krijgt:

Een salaris tussen € 2.900,- en € 3.900,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Maak jij voor ons de lekkerste gerechten?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Jij bent een ervaren Chef-Kok en je kan goed een grote keukenbrigade aansturen en coachen. Je werkt samen met ervaren souschefs en zelfstandig werkende koks, maar je vindt het ook leuk om onervaren collega’s dit mooie vak te leren. Je motiveert, coacht en zorgt voor een prettige werksfeer. Onze restaurants zijn druk, we ontvangen veel gasten, jij weet hoe belangrijk het is dat je samenwerkt en iedereen in de keuken op elkaar is ingespeeld. Je houdt er toezicht op dat alle gerechten bereid worden volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen.

Wat ga jij
doen?

Bij Loetje ben je als Chef-Kok (keukenmanager) verantwoordelijk voor het managen van je keukenbrigade en je houdt overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Chef-Kok vooruit kijken en plannen. Je bent, samen met de locatiemanager verantwoordelijk voor de keuken en het restaurant, de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega’s. Je stuurt een team van 8 tot 10 keuken-collega’s aan. In onze keuken zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens onze vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd worden. Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Bij Loetje kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 8 tot 9 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Bovendien heb je volop doorgroeimogelijkheden. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met jouw keukenteam dat bestaat uit Sous-Chefs, Koks en (Spoel)keuken Medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Als Chef-Kok ben je onderdeel van het managementteam in onze locatie. Voor deze vacature zoeken wij een Nederlandssprekende kandidaat die al enige tijd ervaring heeft in het aansturen van een middelgroot keuken-team.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Nienke Muijsert -
Nienke Muijsert