Stage Facility Management

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Stage

Stage Facility Management

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Stage
De gouden
match
Je bent:

Een MBO/HBO student en op zoek naar een gave stageplek (geen afstudeerstage)

Goed in plannen en coördineren

Extravert, je kan goed schakelen en leert snel

Je krijgt:

Een mooie stagevergoeding

Een toffe stageplek bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Een plek in een gezellig team waarin we nauw met elkaar samenwerken

Een leuke werkplek, en iedere dag een heerlijke lunch

Zoek jij een leerzame en veelzijdige Facility Management stage?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Als stagiaire heb je een actieve en veelzijdige rol binnen Facility Management. Jij biedt optimale service en ondersteuning op onze servicedesk. Je bent dagelijks bezig met het ondersteunen van onze 7 collega’s op kantoor en 6 collega’s in de operatie. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat onze vestigingen zorgeloos kunnen draaien, je bent daarmee een essentieel onderdeel van de bedrijfsresultaten.

Wat ga jij
doen?

Restaurant Company Europe is als snel groeiende horecaorganisatie altijd in beweging. Ter ondersteuning van alle collega’s van Facility Management ga je volledig meewerken op onze afdeling. Heb jij al een bepaald beeld van wat je wilt leren of een duidelijk leerdoel, we horen het graag en staan daarvoor open. Ben jij op zoek naar een leuke stage plek en wil jij jouw kennis van facilitaire dienstverlening inzetten bij RCE, we horen het graag.

Naast de administratieve ondersteuning van de collega’s, het meedraaien (zo’n 2 dagen per week) op de servicedesk, kan jij je bezig gaan houden met meer strategische doelen. Want er staan nog wel een aantal op onze wensenlijst. Zo zijn we bezig met een meerjarig facilitair plan, een meerjarig onderhoudsplan, het ontwikkelen van een producten en diensten catalogus, opzetten van service management of bijvoorbeeld een enquête voor onze interne klanten.

Hierin kunnen we jouw input en kennis goed gebruiken. Je ziet het, in deze veelzijdige meewerk stage ben jij niet alleen de interne contactpersoon voor vragen vanuit onze locaties maar onderhoud je ook het contact met bijvoorbeeld onze buitendienst collega’s of aannemers en andere externen. Een geweldig mix van een praktische meewerkstage en een meer strategische invulling.

Wij denken dat dit een mooie stage kan zijn als je een van de volgende studies doet; MBO Facilitair, MBO Facilitair leidinggevende, MBO ondernemer horeca, HBO Facility Management, HBO Small Business & Retail Management, HBO Vrijetijdsmanagement, Hogere Hotelschool, HBO Eventmanagement of Bedrijfskunde doet.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk, wanneer jij beschikbaar bent.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema