Stage Data

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 24 - 40 uur
  • Contract Stage

Stage Data

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 24 - 40 uur
  • Contract Stage
De gouden
match
Je bent:

Een student en op zoek naar een gave stageplek

Analytisch en zorgvuldig

Bekend met PowerBI & Excel of de wil om dit eigen te maken

Je krijgt:

Een mooie stagevergoeding

Een toffe stageplek bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Een leuke werkplek, en iedere dag een heerlijke lunch

Heel veel data tot je beschikking en alle ruimte om te leren

Zoek jij een leerzame en veelzijdige stage waarmee je impact kan maken?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Als Stagiaire Data heb je een actieve en veelzijdige rol binnen het datateam. Je krijgt de ruimte om data uit verschillen bronnen om te toveren in dashboards in PowerBI en samen met ons verder te bouwen aan de datastructuur.

RCE heeft meer dan 75 locaties, die we vanuit het hoofdkantoor voeden met inzichten vanuit data. In jouw rol kan jij met mooie dashboards helpen om de resultaten inzichtelijk te maken en samen verder te groeien. RCE is een data-gedreven organisatie. Data en de inzichten die we hieruit genereren zij niet meer weg te denken. Met jouw bijdrage kan je een grote impact maken.

Wat ga jij
doen?

Restaurant Company Europe is als snel groeiende horecaorganisatie altijd in beweging. Je gaat meewerken binnen het datateam, maar er is ook ruimte om gedeeltelijk een scriptie/opdracht te doen in overleg.

Heb jij al een bepaald beeld van wat je wilt leren of een duidelijk leerdoel, we horen het graag en staan daarvoor open. Wij kunnen je concreet in ieder geval dit aanbieden;

Naast het updaten van de wekelijkse- & maandelijkse rapportages & dashboards, houd jij je bezig met het toevoegen van nieuwe databronnen en krijg je de mogelijkheid om deze bronnen te implementeren in PowerBI dashboards.

Je krijgt de kans om mee te kijken en -denken in de verschillende projecten die we binnen RCE hebben lopen. Je schakelt met de andere afdelingen om informatie verzamelen en vertaalt deze weer naar rapporten & dashboards. Je zoekt uit welke data er beschikbaar is, wat we nog moeten toevoegen en krijgt de ruimte om dit verder uit te breiden.

Wij denken dat dit een mooie stage kan zijn als je een studierichting hebt in data/datadriven/analytics doet.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Het liefst zo snel mogelijk, wanneer jij beschikbaar bent!

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema