Horecamanager

  • Location Stan Utrecht
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Horecamanager

  • Location Stan Utrecht
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren horeca manager en coach

Gastgericht en een teamspeler

Enthousiast, operationeel en ondernemend

You get:

Een bruto maandsalaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen werken om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Jij weet wat onze gasten en medewerkers gelukkig maakt

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In het managen van je restaurant én je mensen. Je weet waar STAN voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

What are you
going to do?

Als Horecamanager in ons restaurant ben je eindverantwoordelijke en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Je bent graag op de vloer, je houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Je vindt het leuk om mensen ons mooie vak te leren en collega’s in hun kracht te zetten.

Als Restaurant/ Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel plezier, inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met je team en draait ook nog graag operationeel mee.

Natuurlijk moeten er ook veel andere zaken geregeld worden. Zo ben je natuurlijk ook verantwoordelijk over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en daar heb je ervaring in. Verder houd je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPI’s. Je spart samen met je MT over de voortgang, ontwikkeling van jullie locatie en hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de Regiomanager.

Voor deze vacature zoeken wij een manager die ervaring heeft in het aansturen van een groot team binnen grootschalige horeca.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Nienke Muijsert -
Nienke Muijsert