Horecamanager

  • Location Loetje Breda
  • Hours 40 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Horecamanager

  • Location Loetje Breda
  • Hours 40 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren horeca manager en coach

Gastgericht en een teamspeler

Enthousiast, operationeel en sociaal

You get:

Een salaris tussen € 3.179,- en € 3.652,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Goede werk/ privébalans

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Jij weet wat onze gasten en medewerkers gelukkig maakt

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In het managen van je restaurant én je mensen. Je weet waar Loetje voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

What are you
going to do?

Als Horecamanager in ons restaurant ben je eindverantwoordelijke en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Jij houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Als Restaurant- Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met iedereen.

Natuurlijk moeten er ook operationele zaken geregeld worden. Je waakt over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en heb je ervaring mee. Verder hou je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPi’s. Je bent samen met je MT altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de Regiomanager met wie je kan sparren.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema