Campaign Manager

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Campaign Manager

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren als Campagne Manager of Traffic Manager in een B2C omgeving

Vertrouwd met de omnichannel marketingmix en hebt ervaring in Horeca of Retail

Communicatief sterk en proactief

Gedreven om deadlines te behalen en contacten te onderhouden met de stakeholders

You get:

Een aantrekkelijk salaris o.b.v. je ervaring

Elke dag een vers bereide lunch

Gezellige collega’s op ons kantoor in Amstelveen en voldoende parkeergelegenheid

Ben jij een Campagne Manager of Traffic Manager ?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de campagne- en contentkalender van Loetje en Happy Italy, waarbij je het campagneproces over de teams marketing, social, creative studio en digital coördineert. Je werkt nauw samen met het digital marketing bureau om onze merkbekendheid en de gastbetrokkenheid te vergroten.

What are you
going to do?

Beheer van de marketingkalender – Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en onderhouden van de marketingkalender van Loetje en Happy Italy. Dit omvat het plannen, coördineren en beheren van alle campagnes en contentinitiatieven.

Eigenaar campagneproces – Als eigenaar van het campagneproces ben je de spil tussen verschillende afdelingen en teams, waaronder marketing, social, creative studio en digital, maar je schakelt ook veel met de afdeling formule en met de operatie. Je coördineert en leidt het end-to-end proces om ervoor te zorgen dat campagnes efficiënt en op tijd worden ontwikkeld om daarna door vertaald te worden naar alle on- en offline kanalen.

Trafficen van marketing materialen – Je zorgt voor goede briefings vanuit de kanaalspecialisten zodat het creatieve team gericht de juiste materialen kan ontwikkelen. Vervolgens zorg je ervoor dat de materialen die worden opgeleverd, tijdig worden aangeleverd bij zowel het interne team als externen zoals bijvoorbeeld drukkers en het digital marketing bureau.

Lokale Marketing – Om onze diverse locaties ook lokaal optimaal te ondersteunen neem je de lead in local marketing. Je zorgt er, samen met de kanaalspecialisten, voor dat locaties die dat nodig hebben exposure krijgen en dat we een sterke laag always-on campagnes hebben om alle locaties doorlopend te ondersteunen.

Voor deze vacature zoeken wij een Nederlandstalige kandidaat.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk. Na een vlotte procedure kun je snel aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema