Brand Designer

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Brand Designer

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren conceptdenker met bewezen track record in het bouwen aan merken en de doorvertaling naar designs en campagnes

Gepassioneerd over visuele communicatie en het neerzetten en bewaken van verschillende merkidentiteiten

Creatief, strategisch en hebt een commerciële mindset

You get:

Een zelfstandige en uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid

Afwisselende projecten om je tanden in te zetten dankzij ons brede portfolio aan horecamerken en unieke locaties

Meteen een vast contract

Dagelijks een heerlijk verzorgde (gratis) lunch met leuke collega’s

Jij laat creatieve ideeën tot leven komen

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Je bent ervaren in het neerzetten en aanscherpen van sterke creatieve concepten met een onderscheidend merkverhaal. Deze concepten vertaal je vervolgens moeiteloos door in on-brand designs en commerciële campagnes voor zowel online kanalen als offline uitingen. Je bent bekend met de nieuwste trends en technologieën op het gebied van visuele communicatie en social media. En je weet hoe je deze op de verschillende kanalen kunt toepassen om een impactvolle merkbeleving te creëren én de marketingdoelstellingen te behalen. Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is een vereiste voor deze functie.

What are you
going to do?

Als Brand Designer bij RCE ben je onderdeel van onze creatieve studio, bestaande uit grafisch vormgevers, een visueel content specialist en een studio coördinator. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle brand- en commerciële content (fotografie, video) en de doorvertaling naar grafische vormgeving voor online- en printcampagnes. Hierbij werk je nauw samen met het marketing- en social media team en schakel je regelmatig met de formulemanagers.

In jouw rol als Brand Designer ga je zowel creatief als strategisch aan de slag om horecamerken als Loetje en Happy Italy naar een hoger niveau te tillen en deze visueel te bewaken. Van re-brandings en het aanscherpen van een visuele merkidentiteit tot het bedenken van commerciële campagnes voor onze merken en unieke locaties. Je creëert aantrekkelijke concepten, designs en campagnes waarmee je interne stakeholders overtuigt en waar onze (toekomstige) gasten van gaan watertanden. In deze functie krijg je de vrijheid om het creatieve proces zelf te leiden van concept tot creatie. Jij bent degene die de grafische richting bepaalt om vervolgens samen met je collega’s de doorvertaling naar print, online en social content te verzorgen.

NB Wij zoeken een Nederlandssprekende collega.

When can
I start?

Zo snel mogelijk, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft snel aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema